Om os

I dag ejes Sunds Blomster af (mig), Tina, jeg købte butikken i 2016, efter flere år i blomster branchen.

Sunds Blomster startede i 1949 i Sunds Hovedgade mellem nr 32 og 34. Her kunne man under halvtag købe blomster og grønt der var produceret i drivhuse bag ved bygningerne.

Butikken er over flere gange solgt og har skiftet navn. Men det er den samme butik der stadig eksistere.

I Februar 2021, fandt jeg frem til Ruth, hun ejede butikken fra 1960-1970. Jeg besøgte Ruth på plejehjemmet, vi havde masser at tale om og Ruth fik en tur ned af Memorie Lane.

Ruth fortalte at, da hun i 1960 solgte sin første rejsekrans kostede den 6 kr.! Det kan vi ikke helt nøjes med i dag. Ruth tog 14 dages kursus på bedergartner skole, og så var hun blomster handler.

I dag tager det 4 år!

Ruth måtte pga. sygdom sælge butikken. Her kom Kurt og Jane så på banen, og butikken skiftede navn til Kurts blomster. Jeg besøger af og til mine bedsteforældre på kirkegården i Sunds og der letter jeg også lige hatten når vejen går forbi Kurt. En respekt for det der var, og en tak for de grundsten der blev lagt. Jeg er stolt af at fører butikken videre, jeg har kort lagt og fulgt historien og mødt mange mennesker hvor butikken har været en del af deres liv.

Jeg håber på mange år i Sunds Blomster endnu, jeg elsker udfordringerne ved at være selvstændig og så er jeg tosset med vores skønne håndværk.

Find os her

Adresse

Sunds Hovedgade 52A,
7451 Sunds

 

Kontakt

TLF: 9714 1450
Mail: 7114@butiksmail.dk

 

Info

CVR: 37382973